За жената и месеца в който е родена

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
711

Януари  Дамите, които са родени през този месец са самостоятелни, потайни и с твърд характер. Те са много търпеливи , но трудно се доверяват и споделят, дори и с най – близките. Те са независими и горди и винаги се стремят към лидерство, поради тази причина семейният живот с тях не е лесен.

Но от друга страна са много предани и винаги са готови да подкрепят съпруга си. Добри кулинарки са, но не обичат да се занимават с почистване – правят го от необходимост. Подходящият мъж за дамите родени през януари, трябва да е уникален, точно като нея самата. Да умее да предразполага и да буди доверие в околните. Най – вече да е човек на когото може да се разчита.

 

Февруари

 

Дамите родени през този месец се отличават с остър ум. Те са много упорити , настойчиви и смели. Понякога взимат прибързани решения, които не са правилни, но умеят да се справят дори и с най – трудните ситуации. Трудно прощават грешките на другите и понякога са злопаметни и отмъстителни. По природа са кариеристки. За тях един от начините за забавление е спорът, без големи усилия са способни да затворят устата и на най – големият им опонент. Когато преценят, че някой мъж си заслужава, дамите родени през февруари са готови да преобърнат света за да докажат любовта си.

 

Март

 

Дамите родени през март са изключително впечатляващи. Притежават едно особено излъчване, което те грабва още като ги погледнеш. Те са обичливи, дружелюбни и усмихнати до момента в който не ги настъпите. Щом чашата прелее, тези момичета ще ви изумят с твърдата си ръка. Най – много мразят да бъдат критикувани и недооценявани. Ако мъжът до тях не ги разбира и удовлетворява, трудно биха се задържали с него. Подходящият партньор за тези дами трябва да е успял и здраво стъпил на земята.

 

Април

 

Дамите родени през април са изключително дипломатични. Притежават твърд характер, смели са, решителни и настоичиво преследват целите си. Мразят интригите и задкулисните игри.Те са здравомислещи, но най – много ги вълнува материалната страна на живота. Бавно се издигат в работата си, но знаят какво искат и късметът винаги е бил на тяхна страна. Жените родени през април са жизнерадостни, остроумни и забавни. Подходящият мъж за тях трябва да бъде силен, грижовен, пробивен, но най – вече верен. Априлските дами не са склонни да прощават изневярата и наказват сурово предателството.

 

Май

 

Жените родени през май са изключително умни и адаптивни, лесно се адаптират към всяка нова среда. Те умеят да са лидери и да побеждават. Тези жени не търпят възражения и с тях е трудно да се създадат здрави семейства. Стремят се към материално благополучие. При недобри взаимоотношения със съпруга си, лесно намират развлечения извън дома. Мъжът за тях трябва да се грижи за семейството, да не се оплаква и да не поглеглежда друга, разбира се. Мъж във всяко едно отношение!

 

Юни

 

Тези дами са изключително раними и мними. Притежават много таланти, по природа са практични и предприемчиви. Добри и съпричастни са и често към тях можете да се обърнете за съвет или морална подкрепа. Тези дами не са конфликтни и са големи късметлийки в професионално отношение. Жените родени през месец юни не одобряват да бъдат напътствани и надзиравани. Те сами определят правилата на играта. Много са романтични, но понякога са и много ревниви. Подходящият мъж за дамите родени през месец юни трябва да бъде амбициозен, динамичен и новатор. Истинско предизвикателство за господата е да задържат това момиче до себе си, но който успее ще бъде истински щастливец, защото тя ще го дари с много любов.

 

Виж повече за хороскопите

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!