Полицията направи важна актуализация за парамедика и неговата приятелка, намерени мъртви в дома си

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
181

Полицията потвърди, че не се търси никой друг във връзка със смъртта на телевизионния парамедик и жена, чиито тела бяха намерени в къща в Стафордшир.

Даниел Дъфилд, на 24 години, от Канок, и Лорън Еванс, на 22 години, от Бридженд в Южен Уелс, бяха идентифицирани от полицията на Стафордшир като намерените във вторник в адрес на Алпин Драйв в Хеднесфорд.

Полицията беше уведомена от Спешната служба на Уест Мидландс, които бяха на мястото.

Дъфилд, който участваше в документалната поредица на Channel 4 “999: On The Frontline”, беше описан от колегите си като “винаги готов да помогне” и “добре познат член на екипа”. Поредицата следва екипите на линейките, когато отговарят на повиквания в Уест Мидландс.

Спешната служба на Уест Мидландс съобщи, че Дъфилд е работил като парамедик в Willenhall Hub.

Аутопсиите бяха завършени в петък, но причината за смъртта не беше разкрита от полицията, която посочи, че това ще бъде предмет на разследване на по-късен етап.

Говорител на полицията добави, че тъй като не се търси никой друг във връзка със смъртта, се подготвя досие за коронера.

Детективът Никки Адисън от отдела за сериозни разследвания каза: „Този инцидент разбираемо опустоши семействата и близките на замесените.

„Бихме искали да повторим, че семействата помолиха за уважение на тяхната поверителност в този трагичен момент. Моля, уважавайте това. И отново бихме искали да напомним, че спекулациите са неуместни и вредни за семействата – и могат да възпрепятстват нашето разследване.

„Искам да благодаря на всички, които ни предоставиха информация.“

Той каза, че разследването и съдебно-медицинските изследвания все още продължават на мястото.

Полицията на Стафордшир преди това заяви, че се е обърнала към Независимата служба за полицейско поведение във връзка със случая поради „скорошен контакт с полицията“.

Смъртта на Дъфилд беше описана като „голяма трагедия“ от колегата му Ричард Барът, старши мениджър по операциите в Willenhall.

Той каза: „Даниел Дъфилд беше добре познат член на екипа и винаги готов да помага и подкрепя колегите си. Неговата смърт, на толкова млада възраст, е голяма трагедия. Надявам се семейството на Даниел да намери утеха в стотиците пациенти, на които той помогна по време на работата си като парамедик. Нашите мисли са с семействата на двамата намерени на мястото.“

www.budilnik.com

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!