Мъж и жена обвинени в убийство след смъртта на 14-годишно момиче

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
164

Двама души са обвинени в убийството на 14-годишно момиче, което беше намерено мъртво в къща. Полиция и парамедици се насочиха към имот в Дарлингтън, окръг Дърам, малко след 23:00 часа в петък вечерта. Тийнейджърката е обявена за мъртва на място на ул. “Женева Роуд”.

Саймън Викърс и Сара Хол, и двамата от “Женева Роуд”, Дарлингтън, са обвинени в убийство. Те ще се явят в съда в Нютън Айклиф утре.

Снимки от мястото показват голям полицейски кордон около къщата, а съдебни следователи бяха забелязани извън нея. Главният следовател Крейг Ръд каза: “Този инцидент доведе до трагичната смърт на младо момиче, и нашите мисли са с нейното семейство и приятели. Искам да благодаря на местната общност за тяхното търпение и сътрудничество, докато разследването продължава, и да уверя жителите, че смятаме този случай за изолиран.”

Говорител на Спешна медицинска служба за Североизточна Англия заяви: “Получихме обаждане в 22:46 в петък, 5 юли, за инцидент в частен адрес на ул. “Женева Роуд” в Дарлингтън. Изпратихме общо пет ресурса, включително лекар и специалист по парамедицина. Полицията също присъстваше на мястото.”

www.budilnik.com

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!