Жена, намушкана на карнавала в Нотинг Хил

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
88

Жена беше намушкана на Карнавала в Нотинг Хил, след като, според полицията, случайно се е оказала въвлечена в сбиване между две групи мъже. Тридесет и двегодишната майка, която била с детето си по време на нападението, остава в критично състояние в болница.

Арестувани са трима мъже. Един от тях, на 20 години, е задържан по подозрение за опит за убийство и участие в насилствени безредици. Другите двама, на възраст 24 и 22 години, са задържани за насилствени безредици. И тримата остават в ареста.

Полицията съобщава, че жената е отишла на карнавала с детето си “да се забавлява”, но разследването показва, че е попаднала в разправия между две групи мъже. Все още не е ясно дали тя познава нападателите.

Командир Шармейн Бреня от Лондонската полиция заяви, че арестите са важна стъпка в разследването и похвали бързите действия на полицаите и медиците на място, които са оказали първа помощ и осигурили важни доказателства.

Освен този случай, по време на карнавала са били намушкани още седем души, като полицията е арестувала общо 334 души, най-вече за притежание на оръжие или наркотици. Общо 50 полицаи са били ранени, а три огнестрелни оръжия са били иззети.

www.budilnik.com

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!