Огромен пожар избухна близо до O2 Арена в Лондон след като контролирана експлозия на снимачна площадка излезе извън контрол

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
607

Живеещи наблизо хора споделиха снимки и видеоклипове от пожара в социалните мрежи, след като чуха „силни взривове и експлозии“. Лондонската пожарна бригада (LFB) потвърди, че микробус е бил унищожен в открит двор в Силвъртаун, Източен Лондон, като са повредени и автомобил и камион.

Пожарът е бил овладян за около час и няма съобщения за пострадали. LFB съобщиха в събота вечерта, че пожарът е възникнал след контролирана експлозия на снимачна площадка, която се е разпространила извън контрол. Екипи ще останат на мястото през цялата вечер.

Метрополитенската полиция потвърди, че взривовете са част от предварително планирано филмово събитие и няма риск за обществеността.

Миналата седмица, Кралската община Гринуич предупреди жителите да не се плашат от „силна експлозия“, планирана за 24 август като част от снимки в района. Въпреки това, първоначално не беше ясно дали този инцидент е свързан със същото събитие.

www.budilnik.com

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!