Путин призова руснаците да увеличат раждаемостта чрез секс на работното място

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
53

Владимир Путин призова руснаците да имат секс на работното място по време на обедните и кафе паузи поради намаляване на раждаемостта в страната. Сегашният коефициент на плодовитост е около 1.5 деца на жена, което е далеч под необходимите 2.1 за стабилна популация.

Над един милион предимно млади руснаци са емигрирали поради войната с Украйна. Путин подчерта, че опазването на руския народ е от национално значение.

Министърът на здравеопазването, д-р Евгений Шестопалов, коментира, че натоварената работа не е извинение за липса на деца, като посъветва да се използват паузите за размножаване. Властите в Москва насърчават жени на възраст между 18 и 40 години да преминат безплатни тестове за плодовитост, за да оценят репродуктивния си потенциал.

Допълнително, в региона Челябинск студентки под 24 години получават по £8,500 за раждането на първото си дете. Достъпът до аборти се ограничава, а таксите за развод се увеличават, като натискът върху жените да раждат от ранна възраст се засилва.

Русия се изправя пред демографска криза, като населението може да спадне от 144 милиона до 130 милиона или по-малко до 2050 година.

www.budilnik.com

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!