Двa дни на насилие в Лондон: Тийнейджър преследван с месарски нож, мъж се бори за живота си

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
512

През последните два дни в Лондон са регистрирани множество инциденти с насилие, включително няколко нападения с нож. В събота, 12 октомври, в Килбърн свидетели твърдят, че младо момче с “бебешко лице” е било преследвано и намушкано с месарски нож. Полицията все още не е открила жертвата, а разследването продължава. Според очевидци, момчето е било гонено от друг младеж с дълъг нож, а сблъсъкът е станал пред множество хора. Някои от тях дори съобщават, че жертвата е била кървяща, но успяла да избяга. Един човек е арестуван по подозрение за агресивно поведение.

Също в събота, в Хароу, мъж е бил тежко ранен при нападение с нож и в момента се бори за живота си в болница. Полицията е задържала двама мъже на възраст 29 и 32 години по подозрение за тежка телесна повреда (GBH), като мястото на инцидента беше отцепено за разследване.

Друг инцидент се случи в петък, 11 октомври, когато мъж беше намушкан по време на сбиване на станция “Виктория” в Лондон. Полицията и парамедици пристигнаха на мястото, а пострадалият беше откаран в болница с рани, които не застрашават живота му. Започнато е издирване на втория участник в сбиването.

Същата вечер, близо до станция “Килбърн”, друг мъж беше намушкан многократно. Той беше откаран в болница, а полицията съобщи, че раните му не са животозастрашаващи. Въпреки това, до момента няма арестувани във връзка с това нападение.

Тези инциденти подчертават сериозния проблем с ножовото насилие в Лондон, като полицията продължава разследванията по всички случаи и призовава гражданите за съдействие.

www.budilnik.com

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!